Westerbreedte architecten | architect offerte vrijblijvend woningontwerp

Architect offerte ontwerp

 

ARCHITECT OFFERTE

architect offe

Zoekt u een architect en wilt u een offerte mail dan naar: WESTERBREEDTE-offerte

Onze website: WESTERBREEDTE

KOST DAT ?

Gehele traject van eerste schets tot oplevering ca. 9-12% van de bouwkosten.

Kosten zijn afhankelijk van het soort opdracht nieuwbouw / verbouwing etc.

Deelopdrachten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

KENNISMAKINGSGESPREK

WESTERBREEDTE Architecten komt gratis bij u langs voor een eerste orienterend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we de mogelijkheden om uw plannen en wensen te realiseren in relatie tot uw budget.

ONTWERP

Wij streven naar een hoogwaardig ontwerp dat duurzaam is door het gebruik van kwalitatief goede materialen.

Wij ontwerpen mooie ruimtelijke woningen met veel licht en mooie materialen.   Met veel aandacht voor een functionele en optimale plattegrond zodat we een zo groot mogelijke  ruimtelijkheid in de woning kunnen realiseren,

Wij besteden veel aandacht aan uiteenlopende details zowel groot als klein zoals ;

ruimtelijke vides, plaatselijk zichtbaar maken van de constructie,het realiseren van koven ter plaatse van de raampartijen om zonweringen in weg te werken, inbouwkasten op daarvoor geschikte plekken etc..

WAAROM?

Omdat het uitdagend en leuk is om mooie ruimtes te maken waar je graag dagelijks in leeft en woont.

MEER INFO?

architect offerte

HOUTSKELETBOUW

Wij bouwen vaak in houtskeletbouw maar ook in steen.

Houtskeletbouw heeft enkele voordelen ten opzichte van traditionele bouw.

Korte bouwtijd:   Door de korte bouwtijd ligt de prijs van een  houtskeletbouwwoning ongeveer 10 tot 15 % lager dan bij traditionele bouw. Doordat de houtskeletbouw elementen in de timmerwerkplaats geprefabriceerd worden, staat de ruwbouw al in enkele dagen. De woning is dan wind- en waterdicht.

Optimaal ruimtegebruik:   Doordat de gehele geveldikte vol geisoleerd kan worden is de geveldikte mimiaal en blijft er een groter netto oppervlak over.

Ademende woning:   De gevel van een houten woning is ademend, hierdoor heerst er een prettig binnenklimaat in de woning. Hout beschikt over goede vochtregulerende eigenschappen,waterdamp wordt opgenomen en afgestaan aan de omgeving.

Betonnen vloeren met vloerverwarming:   De vloeren van een houtskeletbouwwoning zijn van beton. Met daarin vloerverwarming voor een optimaal binnenklimaat.

Duurzaam: Door het gebruik van FSC hout is een houten woning duurzaam. De woning is ook  passief of energie-neutraal te ontwerpen. De EPC kan 0 zijn, de woning wordt dan geheel luchtdicht, afgewerkt, voorzien van 3-dubbelglas en warmtepomp.

architect offerte

architect offerte woning

 

Tags