Westerbreedte architecten | leeuwenhoekkwartier architect delft zelfbouw kavel optie
architect zelfbouw

Leeuwenhoekkwartier architect

Zelfbouw architect

Leeuwenhoekkwartier architect

Heeft u een optie op een kavel in het Leeuwenhoekkwartier in Nieuwdelft of de Coendersbuurt  en bent u nu op zoek naar  een architect? Westerbreedte architecten denkt en ontwerpt voor u. Wij doen dit tot het helemaal goed is van schets tot oplevering en alle fases daar tussen. Leeuwenhoekkwartier architect

Ontwerpen is ons vak, wij hebben er veel plezier in om er iets heel moois van te maken.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen voor uw zelfbouw of verbouwing. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijken we gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning. Leeuwenhoekkwartier architect

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.

Als u een kavel op het oog in het Leeuwenhoekkwartier of al een optie heeft op een zelfbouw kavel dan komen wij graag  langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek nemen we uw wensen door om te komen tot een doordacht programma van eisen passend binnen uw budget.

Mail of bel ons via: contact architect

of kijk voor meer info op :

info architect

 

Tags