Westerbreedte architecten | Open dag Nieuw Delft
open dag Nieuw Delft

Open dag Nieuw Delft zelfbouw architect vrije kavel

Open dag Nieuw Delft

architect Zelfbouw open dag Nieuw Delft

open dag Nieuw Delft Bent u naar de Open dag Nieuw Delft geweest en heeft u een optie op een kavel in Nieuw Delft, de Coendersbuurt of het Leeuwenhoekkwartier en bent nu op zoek naar  een architect? Westerbreedte architecten denkt en ontwerpt voor u. Wij doen dit tot het helemaal goed is van schets tot oplevering en alle fases daar tussen.

open dag Nieuw Delft

Ontwerpen is ons vak, wij hebben er veel plezier in om er iets heel moois van te maken.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen voor uw zelfbouw of verbouwing. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht, en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijken we gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning.

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.

Als u een kavel op het oog na een bezoek aan de open dag Nieuw Delft of al een optie heeft op een zelfbouw kavel dan komen wij geheel vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek nemen we uw wensen door om te komen tot een doordacht programma van eisen passend binnen uw budget.

Mail of bel ons via: contact

of kijk voor meer  op :

https://www.westerbreedte.org/

http://www.vanleeuwenhoekkwartier.info/

Wij steken al onze energie in het realiseren van hele mooie leefbare en functionele gebouwen, voor onze opdrachtgevers omdat we er plezier in hebben dingen mooi te maken. Architectuur is er om uw leef-, woon en werkkwaliteit te verbeteren en om u elke dag weer te doen verwonderen.

Vakmanschap staat hierbij voorop, wij zijn trots op onze projecten. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgever wordt elk project uniek. Onze aanpak begint bij een eerste schets en eindigt pas als de laatste schroef op de juiste plek zit: het creatieve concept ,de detaillering ,materiaalgebruik en ruimtelijke kwaliteiten zijn integraal onderdeel van onze projecten .

Wij ontwerpen voor elk budget, en controleren voortdurend of het project binnen budget en planning gereed komt. Om zo vroeg mogelijk alle knelpunten op te lossen worden vanaf het eerste begin de benodige adviseurs bij het project betrokken.

 

Tags