Westerbreedte architecten | zelfbouw architect zelfbouwwoning houtskeletbouw
zelfbouw architect

Zelfbouw architect

Zelfbouw architect

zelfbouwwoning

zelfbouw architect nodig? Wilt u uw huis verbouwen, of een woning bouwen op een zelfbouwkavel ? Westerbreedte architecten denkt en ontwerpt voor u. Wij doen dit tot het helemaal goed is van schets tot oplevering en alle fases daar tussen.

Ontwerpen is ons vak, als zelfbouw architect wij hebben er veel plezier in om er iets heel moois van te maken.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht, en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijkt de zelfbouw architect gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning.

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.

Als u een kavel op het oog heeft of al een optie heeft op een zelfbouw kavel dan komen wij geheel vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek nemen we uw wensen door om te komen tot een doordacht programma van eisen passend binnen uw budget.

Mail of bel ons via: contact

of kijk op  zelfbouw architect info

 

Tags